Greitas kreditas bedarbiams

17/07/2012 18:09

Greitas kreditas bedarbiamsNustebtumėte sužinoję, kaip šiais laikais yra lengva gauti kreditą arba kokią nors paskolą. Viskas, ko jums užtenka, kad gauti paskolą tai turėti interneto prieigą ir personalinį arba bet kokį kitą kompiuterį. Pakaks ir mobiliojo telefono, nes greitas kreditas bedarbiams gali būti suteiktas ganėtinai greitai be jokių problemų. Svarbiausia turėti bent 18 metų arba, kai kuriose kreditus teikiančiose kompanijose 19 metų. Be to, turėsite būti du pastaruosius metus Lietuvoje išgyvenęs pilietis, nes čia yra apribojimas, kad paskolų neimtų emigrantai ar kiti užsieniečiai. Žinoma, turėsite turėti ir pilietybę.

 

Greitas kreditas bedarbiams yra suteikiamas internetu. Jums reikės apsilankyti greitus kreditus teikiančios bendrovės tinklapyje ir ten pateikti savo duomenis, kad jūs galėtumėte užsiregistruoti. Greitas kreditas internetu įprastai yra suteikiamas vos per penkias minutes, todėl tai yra puikus būdas gauti pinigų per trumpą laikotarpį. Praėjo jau seniai tie laikai, kai reikėdavo prašyti draugo, kad šis galėtų paskolinti pinigų ir vėliau pyktis dėl to, kad situacija nesusiklosto taip, kad būtų palankesnė abejoms pusėms. Greitasis kreditas yra labai plačiai reklamuojamas, todėl ko gero, nėra tokio žmogaus Lietuvoje, kuris nebūtų girdėjęs apie tai, kas yra greitas kreditas bedarbiams ir kaip jis yra paimamas.

 

Žodis greitas, kaip savaime aišku, reiškia jog šis kreditas yra suteikiamas greitai. Psichologiškai jau aišku, jog pasakius greitas žmogui kažkas galvoje pasirodo ir jis supranta, jog jis gali tai greitai gauti. Kreditas reiškia pinigus. Todėl nenuostabu jog žmones praktiškai pasakymas greiti pinigai padaro tokią įtaką, jog jie skuba tuos pinigus skolintis. Pasitaiko ir tokių atvejų, kai žmonės skolinasi pinigus net tada, kai jiems jų nemirtinai reikia. Kad ir kaip bebūtų, greituosius kreditus teikiančios kompanijos puikiai reklamuojasi ir taip pritraukia vis naujus klientus. Pavyzdžiui, turbūt jau visiems spėjo pakyrėti maždaug dešimties kreditus teikiančių kompanijų reklamos televizijoje.

 

Ką jau kalbėti apie kitus reklaminius būdus, kai greitas kreditas bedarbiams 123, pavyzdžiui, reklamuojasi laikraštyje. Netrūksta reklaminių skrajučių, elektroninio pašto gaunamų laiškų bei sms tekstinių žinučių, kurios skelbia apie tai, jog greiti kreditai nedirbantiems nuo šiol yra teikiamas palankesnėmis sąlygomis be jokių problemų. Tada žmonės elgiasi masiškai ir jiems nelieka ko kito daryti, kaip imti kreditą. Puikus lietuviškas gyvenimiškas pavyzdys - kai kaimynas įsigyja gerą mašiną ir niekam nesako, kad jis skolinosi pinigų iš greituosius kreditus teikiančios kompanijos. Tuo tarpu kitas kaimynas jam pavydi ir elgiasi lygiai taip pat. Nors ir kvailas dalykas, tačiau faktas yra tas, jog iš tokių kabutėse varžybų, labiausiai išlošia greituosius kreditus teikiančius kompanijos, nes būtent jos užsidirba pinigus iš mokamų palūkanų, o dar ir sumos, kurios yra grąžinamos nes buvo pasiskolintos, sugrįžta atgal.

 

Nepaisant to, jog greitas kreditas bedarbiams gali būti puiki išeitis iš praktiškai bet kokios sunkios finansinės padėties, svarbu klausyti savęs ir nedaryti kvailų klaidų. Aplinkinių žmonių nuomonė, jog jūs pasiėmę pinigus mokėsite jais pasinaudoti tikslingai ne visada gali būti teisinga ir adekvati. Geriau elkitės kaip tikri verslininkai, savų pinigų neinvestuokite ir neneškite ant savo pečių labai didelės atsakomybės. Žymiai geriau yra pasitaupyti pinigų ir jais rizikuoti, tokiu atveju susikoncentruosite labiau į verslą ir geriau atliksite savo darbą. Nes jausis azartas, panašiai kaip azartiniuose žaidimuose. Tuo tarpu kurdami verslą svetimais pinigais iš paskolos ar iš bet kur kitur, nejausite to jaudulio ir galite praradę budrumą, prarasti ir pinigus.