Kaip skolinasi technologiju megejai

20/06/2014 16:12

Sunku būtų rasti gyvenimo sritį, kurios nepaveiktų šiuolaikinės technologijos. Didelė dalis paslaugų suteikiama naudojant virtualiąją erdvę. Panaši naujovė yra ir sms kreditas. Tyrimai atskleidžia, jog šiandien dažniausiai ja naudojasi jauni, aktyvų gyvenimo būdą propaguojantys žmonės. Jie ypač vertina technologijų privalumus – patogumą ir greitį. Be to, šios paslaugos populiarumą lemia ir patrauklios skolinimosi sąlygos. Taip pat svarbūs neaukšti reikalavimai, taikomi kredito įmonių klientams.

Kodėl verta skolintis telefonu?

Milžiniškos eilės, nusidriekiančios įvairiose įstaigose, vilioja retą kurį žmogų. Šiandien esame įpratę gauti tai, ko norime ir už ką užmokame kuo greičiau. Kitaip nei anksčiau, dabar mes turime galimybę rinktis, ar skirti savo laisvą laiką formalumams, ar kokiai nors maloniai veiklai. Todėl randasi vis daugiau būdų mūsų poreikiams patenkinti vos jiems susiformavus. Sms kreditas telefonu yra tiesiog puikus tokio pokyčio pavyzdys.

Apsidairę aplinkui vargu ar greitai rastume žmogų, kuris gali atsieti savo gyvenimą nuo mobiliojo telefono. Tai – nepakeičiama ne tik ryšio, bet ir tam tikro stiliaus kūrimo priemonė. Šiandien ji padeda gerokai sparčiau ir paprasčiau įveikti pačias įvairiausias problemas. Taigi, greitis yra viena pagrindinių priežasčių, skatinanti rinktis būtent tokį skolinimosi būdą. Juk sms kreditas atima iš mūsų vos kelias akimirkas. Tai neįtikėtinai svarbu nuolat skubantiems, idėjų kupiniems jauniems žmonėms. Per kelias sekundes parašoma ir išsiunčiama trumpoji žinutė yra tarsi idealus pagalbos šauksmas, į kurį atsiliepiama taip pat greitai. O dėmesys mūsų rūpesčiams juk labai svarbus.

Greitas sms kreditas pasiekia banko sąskaitą per keliolika minučių. Be to, tokios finansinės paslaugos užsakymas yra be galo paprastas. Tereikia užsiregistruoti pasirinktos paskolas teikiančios įmonės sistemoje. Susidūrus su netikėtomis išlaidomis – sąskaitomis už sugedusios transporto priemonės ar buitinės technikos gedimą, liga ar tiesiog būtinu nauju pirkiniu (pavyzdžiui, kompiuteriu) tereikia išsiųsti trumpąją žinutę. Tai atlikti galima bet kuriuo paros metu. Taigi, sms greitas kreditas veikia tarsi patikima apsauga nuo finansinių netikėtumų sukeltų rūpesčių.

Ką reikia žinoti prieš skolinantis?

Sms kreditas 24 valandas per parą suteikia galimybę išvengti nerimo dėl finansinės padėties. Tačiau tam, kad skolinimasis būtų išties naudingas, reikėtų įsitikinti keliais dalykais. Visų pirma patartina įvertinti poreikius. Paskolų teikimo specialistai pataria pagalvoti, ar išlaidos, kurias siekiama padengti kreditu, išties yra neišvengiamos ir būtinos. Taip pat svarbu, kokia konkreti suma reikalinga. Dėmesys atkreiptinas ir į galimybes. Ar sms kredito grazinimas nesukels naujų finansinių įsipareigojimų? Ar pajamos yra pakankamai stabilios ir didelės, kad ateityje dalį jų būtų galima skirti skolos grąžinimui? Žinoma, įmanomas ir sms kredito pratesimas, tačiau tokia paslauga turėtų būti skirta tik ypatingam atvejui.

Tinkamai įvertinus poreikius ir galimybes verta pasidomėti pačių paskolas teikiančių įmonių reikalavimais. Esama tiek bendrų, tiek specifinių atrankos kriterijų. Pavyzdžiui, bendras reikalavimas yra pilnametystė. Lietuvos Respublikoje suteikiamas sms kreditas nuo 18 metu. Taip yra dėl to, jog tik pilnamečiai asmenys vertinami kaip galintys prisiimti visą atsakomybę. Svarbu ir tai, kad Lietuvoje ši finansinė paslauga siūloma tik mūsų šalies piliečiams, gyvenantiems čia nuolat. Be to, siekiantieji paskolos telefonu negali būti skolingi tai ar kitoms kreditų įmonėms. Taip užtikrinamas pasitikėjimas paskolos vartotoju ir apsidraudžiama nuo nesėkmių. Kad ir kokios galingos šiandien būtų technologijos, sms kreditas gali atnešti naudos tik tuo atveju, jei skolinamasi išmintingai. Tik tuomet pagalba gali būti ne tik greita, bet ir iš tiesų patikima.