Paskola internetu visa para

31/01/2013 09:58

 

Paskola internetu visa para – siaubas ar išsigelbėjimas?

 

Paskola internetu visa paraPaskola internetu visa para retai kada kelia teigiamas asociacijas. Istorijos apie prasiskolinusius asmenis, laiku negrąžintus pinigus, konfiskuotą turtą kelią tik siaubą. Savaime suprantama, kad geriausia, kai skolintis nereikia, tačiau gyvenimas yra nenuspėjamas, todėl niekada nežinome, kas bus rytoj ir kokios pagalbos mums prireiks.

 

Niekada iš anksto negali žinoti kada įvyks kokia nelaimė, o kartais priešingai – šventė, kuriai reikės neplanuotų išlaidų. Tokiu atveju greita paskola gali būti vienintelis būdas išspręsti trumpalaikes finansines problemas. Esant tokiai situacijai, įvairios paskolų teikimo kompanijos siūlo palankias sąlygas skolinantiems pirmą kartą ir suteikia pirma paskola nemokamai. Tai reiškia, kad asmuo, pasiskolinęs jam reikiamą sumą pinigų, turi grąžinti tik ją ir nemoką jokių palūkanų. Tiesa, tai nėra taisyklė, todėl prieš skolinantis reiktų pasidomėti ar tokia sąlyga taikoma. Paprastai paskolų kompanijos reklamuoja tai, kad skolinantis iš jų, pirmoji paskola nemokamai teikiama visiems asmenims.

 

Kur gauti paskola?

 

Paskolų gavimo būdų yra ne vienas, tik reikia tiksliai žinoti ko pageidaujate ir kokiu būdu norite skolintis. Vis populiaresnės tampa paskolos internetu, ypač greitos paskolos, kurios suteikiamos greitai ir netgi nekeliant kojos iš namų. Internetu paskolos suteikiamos užsiregistravus paskolų teikimo kompanijos interneto puslapyje, užpildžius pateiktą formą. Atsakymas apie paskola internetu visa para gaunamas per keliolika minučių. Pinigai bus pervedami į nurodytą sąskaitą.

 

Paskola internetu visa para galima gauti ir banke, tačiau ten procedūra užtrunka ilgiau. Atsakymo gali tekti grįžti kitą dieną. Reikalaujama užpildyti krūvą dokumentų. Tačiau kai kam tai gali atrodyti patikimiau nei skolintis internetu iš privačių paskolų kompanijų.

 

Paskola fiziniam asmeniui suteikiama jei jis yra Lietuvos Respublikos pilietis ir ne jaunesnis kaip 18 metų. Dabar paskola internetu visa para gali gauti ne tik dirbantis asmuo, bet ir bedarbis. Paskola bedarbiams suteikiama jei nėra finansinių įsiskolinimų. Dažniausiai pirma paskola būna nedidelė, tarsi patikrinanti asmens mokumą.

 

Dar viena iš paskolų rūšių yra subordinuota paskola arba kitaip vadinama pasitikėtina paskola internetu visa para. Tai tokia paskolos rūšis, kai suteikiama paskola, ne trumpesniam kaip vienerių metų laikotarpiui, jei yra tenkinamos  tam tikros nurodytos sąlygos. Viena iš jų yra ta, kad paskola turi būti gauta pinigais, ne turtu, ne kitokiais vertingais daiktais, o grąžinimas nėra užtikrinamas jokiomis sankcijomis. Taip pat yra kelios sąlygos paskolos davėjui: jis įsipareigoja nereikalauti grąžinti paskolą anksčiau nei nurodyta sutartyje, o paskolos gavėjui bankrutavus, pinigai bus grąžinti tik patenkinus kitų paskolos gavėjo kreditorių reikalavimus.

 

Tiems, kurie nori pinigus gauti grynais, yra ir tokia galimybė. Tokią paslaugą kaip paskola grynais teikia kai kurios paskolų kompanijos, kurios klientus aptarnauja jų namuose. Tai trumpalaikės paskolos grynais, nuo 300 litų, kurios išmokamos per 24 val. Nereikia palikti jokio užstato, bet turi būti išpildytos kelios sąlygos. Paskola internetu visa para norintis gauti asmuo, negali būti jaunesnis nei 18 metų, turi turėti deklaruotą gyvenamąją vietą ir turėti pastovias pajamas.

 

Prireikus gauti paskola, belieka išsirinkti geriausią, priimtiniausią ir konkrečiam atvejui tinkamiausią paskolos rūšį. Bet kokiu atveju, skolintis reikia atsakingai, įvertinant savo finansines galimybes. Jei paskola yra skirta ne pirmo būtinumo pirkiniams, galbūt vertėtų pirkimą atidėti iki kol turėsite pakankamai pinigų nesiskolindami?